BURGERS & VEGGIES ROTTERDAM

BURGERS & VEGGIES ROTTERDAM Life begins after Burgers and Veggies!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 742 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Burgers & Veggies Rotterdam. Meer weten? Ontdek meer

1 jul 2022 om 9:58 Het eten was verrukkelijk!
19 jun 2022 om 19:59 Warm eten alles wat besteld is prima
18 jun 2022 om 19:20 Bezorgtijd was 60 min. i.p.v. van de aangegeven 24 min. Ik kreeg wel een melding te zien dat de bezorging vertraagd was. Kip en patat waren goed van smaak maar hadden warmer gemogen. Ik verslikte me bijna in een stuk draad dat nog om de kip zat.
16 jun 2022 om 22:35 Fantastic burgers! Especially the crispy chicken one. Fries are also excellent, but could be better in terms of flavouring and quantity. The falafel wrap was just okay, though, not as phenomenal as the burgers - can't have it all I guess.
13 jun 2022 om 6:08 Goede kwaliteit
30 mei 2022 om 7:42 Één van de betere burgers & rijk gevulde salades van Rotterdam !
26 mei 2022 om 21:11 Heerlijk eten, lekkere falafel met een goeie salade er bij. Bezorgingskosten (€2,79) vind ik relatief hoog.
19 mei 2022 om 9:57 Lekker eten zoals altijd
13 mei 2022 om 20:25 Burger viel een beetje tegen. Beetje flauw, weinig smaak. Heb slechter gehad, maar ook veel beter.
6 mei 2022 om 19:34 Top kwaliteit tegen een schappelijke prijs. De salade die je bij je gerechten krijgt is top. Dikke 5 sterren!
30 apr 2022 om 21:23 2e keer hier besteld. De eerste keer beviel goed dus nog een keef besteld. De burgers waren beide helaas erg flauw en lauw en weinig saus erop. En ook de friet was koud. De falafel was smaakloos en smaakte naar olie. Jammer erg teleurgesteld